понеделник, 15 април 2019 г.

Kак да открием своя личен камък или амулет за любов, изобилие и късмет



Темата за това как всеки би могъл да стимулира своята енергия и по-конкретно определени области от своя живот вълнува всички. Начините, по които бихме могли да влияем върху себе си и върху своя свят са много. Един от тях безспорно е енергетиката на скъпоценните камъни,които, родили се в недрата на Земята, носят заряда както на Земната, така и на Космическата енергия.

Понякога имаме нужда да бъде стимулирана нашата сила, нашата воля, нашата енергия и активност. Когато на моменти проявяваме пасивност или неспособност да достигнем до своите цели, до желанията и мечтите си. Когато чувстваме, че сме неспособни да отстоим себе си.

На тази страница винаги можете да задавате вашите въпроси относно минералите и за полускъпоценните камъни, за златото и среброто, за амулетите и талисманите, за техните свойства върху нас и способността им енергийно да зареждат вътрешните полета на нашето съзнание и средата около нас.

При допира с енергиите хармонията трябва да бъде водещият принцип в постигането на нашите цели. Не бива да се подсилва едно за сметка на друго. И най-важното, разбира се, е желанието и готовността на самия човек да се промени, да се самоусъвършенства, да работи със себе си.

Могат ли неподходящо подбрани камъни да повлияят негативно в живота ни? Като цяло не, въпросът е, че не можем да очакваме помощ от тях по отношение на нашия конкретен проблем, защото те просто не биха се докоснали до него, по начинът, по който ще му повлияят специално подбраните минерали.

В такъв случай ще ги носим просто за украса и за добро настроение, но не и за влияние.

В Арт ателие "Тангра" работим с много видове полускъпоценни камъни и минерали, и смятам, че всеки един от тях би могъл да даде добра енергия в конкретни области от живота. Начинът, по който се ползват камъните е под формата на амулети, талисмани или бижута.
Енергийното послание на правилно подбрания камък е един успешен начин да влияем върху дадена област от живота и той задава цялостен настройка върху общата вибрация на организма.

Работим с всеки казус индивидуално, всеки от нас има лични нужди и необходимости, затова няма обща формула за въздействие и лечение.

Когато всичко е конкретно, за всеки отделен човек трябва да се даде точната и специфичната комбинация, според  личното му желание, личното му предпочитание и личното му усещане.

Всеки амулет, талисман или бижу, които изработваме се зарежда с Универсална енергия и прабългарски наричания, които имат за цел да подействат върху определен въпрос, проблем или ситуация.
Желаещите да работим по техен конкретен проблем, въпрос или ситуация, може да се свържат с нас на указаните телефони, имейли и като коментар тук.


С пожелание за Късмет и Благополучие!
  Мариана Илиева - Мръвкова  GSM: 0876 20 30 76
Цветозар Мръвков GSM: 088 99 65 234
e-mail:fengshui_center@abv.bg



Няма коментари:

Публикуване на коментар